Kom werken bij Bureau Baarda als Succesmanager Proodoss

Parttime (24 – 32 uur) | Midden-Nederland

Heb jij ervaring in het Human Talent vakgebied en word je enthousiast van slimme digitale oplossingen en blije gebruikers en werk je graag extern? Lees dan eens verder, want wij zoeken een Succesmanager voor ons platform Proodoss.

Wat ga je doen?

Wij willen dat gebruikers Proodoss steeds beter gaan inzetten voor waar het is bedoeld: medewerkers door hun loopbaan gidsen. Om dat te bewerkstelligen zoeken wij een Succesmanager. Die gaat proactief bij klanten langs, is hun vaste aanspreekpunt, analyseert de processen en inrichting, gaat na hoe de software beter kan worden benut en stelt een verbeterplan op.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om klanten die met ons digitale platform Proodoss werken – dikwijls HRM’ers – te ondersteunen bij het optimaal gebruik van Proodoss. Je ondersteunt ze bij functionele vragen, analyseert samen met hen de processen binnen het Performance Development en verwerkt deze in Proodoss. Proodoss is zo gemaakt dat iedere klant zijn specifieke aanpak erin kan vastleggen, jij helpt bij het vinden van de beste oplossing. Je houdt ervan om met hen te sparren en ideeën uit te wisselen, en analytisch naar problemen te kijken, zodat je samen tot de juiste oplossing komt.

Concreet zoeken wij een communicatieve en commerciële kracht met kennis van HR processen en een duidelijke en moderne visie op performance development. Je hebt affiniteit met digitale oplossingen en kan daarover enthousiast vertellen. Zelfstandigheid is noodzakelijk, want wij werken vanuit huis of bij de klant. Een dienstverlenende flexibele instelling is een pre.

Wie zijn wij?

Wij vormen een relatief klein, sterk en eigenwijs adviesbureau dat net even anders tegen zaken aankijkt. Onze aanpak sluit helemaal aan bij organisaties die werken volgens het agile-gedachtegoed of een vorm van zelfsturing nastreven. Maar ook traditionelere ondernemingen maken graag gebruik van onze dienstverlening.

Wij hebben een hechte en duurzame band met onze opdrachtgevers. Wij streven ernaar dat klanten volledig zelfstandig verder kunnen met het model en de instrumenten, maar in nood kunnen terugvallen op onze expertise. Proodoss maakt dat mogelijk.

Met Proodoss kunnen klanten hun gehele performance development vormgeven én aansluiten op onze beloningssystematiek.

Wat krijg en vind je bij ons?

Autonomie en eigen verantwoordelijkheid staan al jaren voorop binnen ons bedrijf. We werken, al vele jaren voor Corona, vanuit huis of bij de klant. Je beheert je eigen agenda en kunt deze aanpassen op jouw privé situatie. Hierdoor heb je veel flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid. Dit zie je ook terug in het feit dat wij geen vakantiedagen registreren.

Natuurlijk bieden we jou een goed salaris, want dat is toch wel het minste wat je van een beloningsadviesbureau mag verwachten. Ook met betrekking tot de onkosten is alles goed gedekt. Voor reiskosten betalen we jou € 0,45 per kilometer en als we met elkaar verder gaan behoort een leaseauto tot de mogelijkheden. Daarnaast ontvang je een vergoeding voor je mobiele telefoon. En je pensioen? Daarvoor ontvang je een bruto bedrag per maand waarmee jij zelf kunt bepalen hoe jij dit invult.

Interesse?

Wij zijn benieuwd wie je bent en waarom jij denkt dat je bij Bureau Baarda past. Neem contact op met Stef Swinkels, product owner via stef@bureaubaarda.nl of geef een belletje: +31 6 39 67 75 11. Solliciteer op deze vacature door te klikken op de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.