Team Baarda

Ontdekken, delen en gewoon doen, maar ongewoon zijn.

Mijn naam is Rolf Baarda en lang geleden ben ik dit bureau begonnen uit onvrede met de bestaande functiewaarderingssystemen. Maar ook uit praktische overwegingen. Nadat ik bij Berenschot het vak van beloningsadviseur had geleerd, werd mijn dienstverband beëindigd. Ook ik heb dat dus meegemaakt. Sollicitaties waren niet direct een succes, zodat ik als jonge vader gedwongen was verder te gaan als zelfstandig adviseur. Dat was in 1992 en bleek een goede zet.

Sindsdien loopt er een rode lijn door mijn loopbaan als beloningsadviseur. Ontdekken, delen en gewoon doen, maar ongewoon zijn. Dat is in enkele woorden waar het bij mij om draait, al ruim 25 jaar.

Als beloningsadviseur voelde ik mij vaak als een maatschappelijk werker. Ik vernam meer over het functioneren van een medewerker dan over de inhoud van zijn functie. Zo ontstond wat nu heet Model Baarda™, een rollenmodel dat niet alleen functies waardeert, maar ook de toegevoegde waarde van individuele medewerkers in kaart brengt.

Alle verzamelde kennis en ervaringen is nu voor jou toegankelijk vanuit ons webplatform genaamd PeoplePoint. een absoluut uniek webplatform met, voor managers en medewerkers, functionaliteiten om je vingers bij af te likken. Want ons doel is dat klanten hun medewerkers zelfstandig kunnen ontwikkelen en belonen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van dure adviseurs. Kom daar maar eens om bij de grote adviesbureaus.

rolf-318

Rolf Baarda
T. +31 (0)416 272 092
E. rolf@bureaubaarda.nl