PeoplePoint

Webplatform PeoplePoint

Wij zien graag gemotiveerde medewerkers. Mensen die elke dag beter willen worden in wat zij doen. Wat voor dag het ook is.

Daarom hebben we Model Baarda ontwikkeld: een unieke methode om personeel te stimuleren en te belonen. Zodat zij groeien. En de organisatie dus ook.

“Model Baarda is dé tool waarmee een organisatie op transparante en moderne wijze het functiehuis kan inrichten, aan talentmanagement kan doen, heldere afspraken kan maken en volledige controle verkrijgt over de marktconformiteit van hun beloning.

Crista Schenk, HR manager bij Marginpar

 Kennis delen

Met PeoplePoint maken wij onze kennis toegankelijk voor bedrijven. De webapplicatie zorgt ervoor dat organisaties zelf aan de slag kunnen met Model Baarda en met performance development. Digitaal, transparant en op één overzichtelijk platform. Zo krijgen HRM én medewerker inzicht in hun loopbaan en carrièreperspectief. Daar kan geen bonus tegenop!

Ons doel? Dat onze klanten hun medewerkers zelfstandig kunnen ontwikkelen en transparant belonen, zonder daarbij afhankelijk te zijn van dure adviseurs.

Op deze manier weten medewerkers hoe ze die volgende stap in hun carrière kunnen zetten. Welke kant ze op kunnen. In welk tempo. En welk salaris daarbij hoort.

Wij delen graag ons gedachtegoed met je. Daarom ontwikkelen we PeoplePoint steeds verder. Introduceren we nieuwe features en mogelijkheden voor een slimme koppeling met uw huidige HR-softwaresuite.

En gaan wij met PeoplePoint ons gedachtegoed internationaal verspreiden om zodoende onze droom waar te maken: een eerlijke beloning voor iedereen!

 

 

 

“PeoplePoint is de Rolls-Royce onder de performance en beloningsmanagement systemen!

Wil Boesveld, Talent Coach bij Volker Wessels Infra ICT

Platform Ready afbeelding
Dashboard

PeoplePoint zorgt onder andere voor:

  • Duidelijke gedragsprofielen voor ieder niveau.
  • Het meten van toegevoegde waarde van individuele medewerkers.
  • 360 graden feedback
  • Een online, transparant en overzichtelijk platform voor iedereen.
  • Het vastleggen van doelstellingen voor professional en business development.
  • Realistische en praktische opleidingsmogelijkheden waardoor medewerkers en bedrijven kunnen groeien.
  • Het toevoegen van coaches om deze ontwikkeling te begeleiden.
  • Een kennisbank om Model Baarda tot een succes te maken in de organisatie.
  • Tijdsbesparing voor HR, managers én medewerkers.

Meer weten?