.

Profiteer van het

Bureau Baarda Partnerprogramma

.

Al ruim 25 jaar het meest innovatieve beloningsadviesbureau van Nederland. Dat is Bureau Baarda.

Wij tonen al 25 jaar aan, dat het heel goed mogelijk is om in ieder type organisatie eerlijk en transparant te belonen.  Zo lang namelijk al voorzien wij organisaties van een unieke beloningsmethodiek, waarmee zij hun individuele medewerkers waarderen en voorzien van een marktconform salaris.

Word business partner van Bureau Baarda!

Wij bieden gelijkgestemde, ervaren HR- en/of organisatie adviesbureaus graag de kans om deel uit te maken van de Bureau Baarda community. Bureaus die op enthousiaste wijze de meerwaarde van het Model Baarda aan organisaties overbrengen en ook zelfstandig het Model Baarda volgens onze beproefde methodiek implementeren.

Het Bureau Baarda Partnerprogramma biedt een exclusieve samenwerking tussen HR- en/of organisatie adviesbureaus en Bureau Baarda met als doel duurzame groei voor beide organisaties. Bureau Baarda waardeert de inspanningen en unieke expertise, daarom ontvang je als Bureau Baarda Partner op diverse gebieden speciale voordelen.

Partner2

Schrijf je nu in voor de Baarda Leergang!

Het start met de Baarda leergang

Volgens onze missie willen wij het gedachtegoed van Bureau Baarda grenzeloos verspreiden om zo een eerlijke beloning voor iedere medewerker te realiseren. Wij erkennen dat jullie bijdrage hieraan onmisbaar is.

Om kennis te vergaren over het gedachtegoed van Model Baarda hebben wij de Baarda Leergang ontwikkeld. Een blended learning traject, dat zowel zelfstudie alsook online- en fysieke bijeenkomsten kent en wordt afgerond met een examen. Je leert hoe Model Baarda zich onderscheid van traditionele functiewaarderingssystemen en welke implementatie methodiek zich in de praktijk bewezen heeft.

Deelname aan de Baarda Leergang vereist een bijdrage van Eur. 2.750,- exclusief BTW.

Bureau Baarda Associate Consultant of Partner

Na een behaald examen krijg je als HR medewerker / consultant het certificaat Bureau Baarda Associate Consultant.

Organisatie- of HR-adviesorganisaties kunnen met één of meerdere Bureau Baarda Associate Consultant(s) een Model Baarda practice binnen hun organisatie starten en worden daarmee Bureau Baarda Associate Partner.

Je ontvangt diverse voordelen vanuit de samenwerking met Bureau Baarda. Deze variëren van leads van potentiele klanten, gezamenlijk actief benaderen van prospects, regelmatig georganiseerde kennisdeel bijeenkomsten met andere Bureau Baarda Associate consultants,  marketing ondersteuning en natuurlijk het Bureau Baarda Associate Consultant of Partner certificaat.

Group 5

Meer weten?

Neem contact met ons op!