Gaitrie Changoer zwaait de scepter

By 7 februari, 2019Overig

Gaitrie Changoer zwaait de scepter over de hr-afdeling van Harvest House. En als ik zeg zwaaien, dan bedoel ik ook zwaaien. Want Gaitrie is niet een vrouw die met zich sollen laat. Zo belde zij mij eens van het strand af in Mallorca, omdat een van onze systemen niet deed wat het volgens Gaitrie wel had moeten doen. Of ik die bug even kon rechtzetten.

Gaitrie is van Surinaamse komaf en rijdt motor. Wat voor een weet ik niet, maar het zal wel beginnen met een H en eindigen op Davidson. Andere merken passen niet bij haar. In de mannenwereld van Harvest House komt dat goed uit. Die houden wel van zo’n stevige dame die zich niet door hen omver laat blazen.

Harvest House uit Maasdijk is de coöperatie van de belangrijkste tomaten- en paprikatelers in Nederland. Bovendien is het een absolute productleader die marketing en de supply chain hebben verenigd in een volwassen kennis- en innovatiecentrum. Daaromheen cirkelen diverse handelsmaatschappijen die de groenten wereldwijd aan de man brengen. Voor zo’n 7,5 miljard euro’s per jaar.

Wat Gaitrie en haar rechterhand Cheryl Slui van PeoplePoint vond laat zich raden. Heel mooi, maar het kan nog beter als ook de app Baarda Job Profiler (waarmee je functies weegt en in een mum van tijd beschrijft) in het platform zou worden geïntegreerd. Of we dat in de roadmap voor dit jaar willen opnemen, want per slot is Harvest House een belangrijke subsidient van het project. Gaan we doen, in cocreatie met Cheryl en anderen die zich daartoe geroepen voelen.

By the way, vandaag is Triple Jump het eerste bedrijf dat officieel op PeoplePoint is overgestapt. Mijlpaal!!!

Werk ze,

Rolf Baarda

Leave a Reply