Excuses voor de laatste mail

By 3 maart, 2019Overig

‘Vijf sterren? Het boek Agile Belonen is volgens mijn informatie nog helemaal niet gerecenseerd!’ Deze en enkele andere terechtwijzingen ontving ik naar aanleiding van mijn laatste mail. Terwijl ik in die briefing eerlijk opbiechtte dat een bureau dat doorgaans voor restaurants beoordelingen op bestelling gefabriceerd, op mijn verzoek die quotes had samengesteld.

‘Spannend tot aan het slot’, zegt u. ‘Maar dan vraag mij toch af: hoezo spannend? Het boek kent helemaal geen plot.’ Ook hier moet ik toegeven dat een beloningsproject weliswaar een enerverende aangelegenheid is, maar daar een boek over schrijven niet automatisch betekent dat die publicatie spannend en meeslepend is.

‘Als ik juist ben geïnformeerd, dan is de Hannah die u in hoofdstuk 2 opvoert als medewerker Kas, in werkelijkheid de vriendin is van uw jongste zoon Kasper die in datzelfde hoofdstuk figureert als Kwaliteitscontroleur in het magazijn.’ Ook dit klopt. Een erg onwaarschijnlijk verhaal besef ik mij nu, als je zoon net is afgestudeerd en Hannah weliswaar goed kan koken, maar haar tomaten beslist niet eerst zelf plukt voordat die in de soep verdwijnen.

Om meer van dit soort ‘onthullingen’ voor te zijn, kondig ik aanvullend onderzoek aan naar de namen van Orsi, Ruben, Joris en Eva, die mij – zucht – al even bekend in de oren klinken.

Laat mij raden. Je hebt belangrijker zaken te doen dan het lezen van Agile Belonen, het waarderen van toegevoegde waarde. Helemaal niet erg. Bestellen kan altijd nog via https://lnkd.in/gdk6R2G

Werk ze,

Rolf Baarda

Leave a Reply