Dat kunnen jullie nooit!

By 4 oktober, 2020Overig

“Dat kunnen jullie nooit!” Met de nodige scepsis werd destijds ons plan ontvangen om een platform voor performance development op de markt te brengen. De schoenmaker moest zich bij zijn leest houden: rapporten schrijven en daar veel geld voor vragen.

Maar wij begeven ons wel vaker op paden waar klassieke adviesbureaus snel de weg kwijtraken. Zo was Bureau Baarda al heel lang bezig om salarisperspectief in relatie te brengen met loopbaanontwikkeling en het probleemoplossend vermogen dat voor een carrière nodig is. Waarom al die kennis voor onszelf houden en niet samenballen in een krachtig digitaal product?

De vraag stellen is hem beantwoorden. We zijn aan de slag gegaan, hebben diverse app’s ontwikkeld en vervolgens geïntegreerd in het platform Proodoss. Het resultaat? Drie versies die aan alle klantbehoeften voldoen.

  • Proodoss Grow voor ondernemingen die nog geen gebruikmaken van Model Baarda en toch hun talentontwikkeling en coaching professioneel geregeld willen zien.
  • Proodoss Basic voor ondernemingen die al wel gebruikmaken van Model Baarda en hun job en people matrix willen beheren.
  • Proodoss Standard voor ondernemingen die gemakshalve kiezen voor beide functionaliteiten.

Wat is zo eigen aan Proodoss? Er zijn toch al meerdere performance development systemen op de markt?

Laten wij het zo zeggen. Qua techniek willen wij ons meten met de beste systemen die voor handen zijn. Qua methodiek maakt de toevoeging van Model Baarda aan Proodoss Basic en Proodoss Standard beide systemen in zijn soort.

Zou je wel eens wat meer informatie willen ontvangen over een van deze systemen? Vul dan het contactformulier in op: www.bureaubaarda.nl/contact

Werk ze,

Rolf Baarda 

 

Leave a Reply