Bert van Leeuwen (EO) op misbruik betrapt!

By 10 juni, 2020Overig

Het Familiediner van EO coryfee Bert van Leeuwen gemist? Geen nood, ik heb voor je gekeken en beoordeel het programma met 1 ster. Ik leg uit waarom.

In het Familiediner vraagt Bert mensen hun al tijden voortslepende ruzie bij te leggen met een eens zeer geliefd familielid. Niet zomaar willekeurige mensen bij jou en mij uit de straat, maar mensen die wij neigen te typeren als ‘eenvoudig’.

Dat zijn over het algemeen medewerkers die Team Baarda in het rollenmodel duidt als Vak- of Hulpkracht.

Dus met een cognitief vermogen dat niet toestaat om in nieuwe, onverwachte situaties adequate beslissingen te nemen.

Ik zal maar zeggen van het niveau van de moeder die niet optreedt als haar nieuwe vriend haar homoseksuele zoon uitscheldt voor vuile flikker en vervolgens een jaar niet meer van zich laat horen, omdat zij – denk ik dan – geen raad weet met de door haar vriend geschapen situatie.

Zo mag heel Nederland er getuige van zijn hoe vrome Bert die ruzie met een gezamenlijk etentje probeert bij te leggen. Tevergeefs. Ook dat nog. Tranen trekkend.

Nobel van je Bert. Over de ruggen van deze cognitief beperkte mensen kijkcijfers scoren. Net als Man Bijt Hond dat doet, Jouw Vrouw Mijn Vrouw, Mijn Man is een Klusser en de Rijdende Rechter.

Bij dezen gaat Model Baarda direct op de post naar Hilversum. Opdat ze daar gepast respect gaan opbrengen voor hen die niet beseffen dat zij nu ernstig worden misbruikt.

Kan wetgeving daar niet iets aan doen?

Werk ze,

Rolf Baarda

Leave a Reply