De Baarda Academy

Online Training Model Baarda

Leer zelf Model Baarda ™ toepassen voor het beoordelen van toegevoegde waarde

Kennismaken met Model Baarda door volgen online training

Wil je weten wat Model Baarda is en hoe het werkt voor beloningsmanagement? In vijf online lessen krijg je uitgelegd wat de betekenis is van dit model, en de rollen en leerwegen waaruit zij bestaat. Veel uitleg via video’s en te volgen onafhankelijk van tijd en plaats. Vragen en oefeningen (die je desgewenst kunt overslaan) completeren de cursus die ongeveer 1 tot 2 uur van je tijd in beslag neemt. Kosten 145,- excl. BTW. Leuk om te doen!

Baarda Salary Standard gratis voor de Baarda-community

Onze klanten houden wij voortdurend up to date geïnformeerd, zoals met de Baarda Salary Standard, waarin de jaarlijkse loonontwikkelingen op de arbeidsmarkt zijn opgenomen. De informatie stellen onze klanten om niet beschikbaar, die – ook weer om niet – het uitgebreide salarisrapport jaarlijks krijgen toegestuurd. Zo belonen onze klanten altijd marktconform!

Word gecertificeerd partner van Bureau Baarda

Gaat je ambitie zo ver dat jijzelf een beloningsproject wilt uitvoeren? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij leiden gelijkgestemde, ervaren adviseurs op tot Baarda-consultant.

Deze leergang bestaat uit 10 online gegeven lessen en vier meetings met mede cursisten voor het behandelen van praktische casuïstiek.

Na het behaalde examen ben je gecertificeerd om Model Baarda te implementeren bij jou in het bedrijf of, als je zelfstandig opereert, bij je eigen klanten. De laatsten registreren wij op deze site.

Blogs van Baarda

Abonneer je op de Blogs van Baarda als je regelmatig een kritische noot wilt ontvangen over het beloningsbeleid in Nederland. En behoefte hebt aan wat humor bovendien.

Smullen, die stukjes van jou. Elke keer weer. Spot on en een heerlijke schrijfstijl. Ik ben fan.

Kirsten Kolkman – Routebepaler Mensenwerk Consumentenbond

EEN TYPISCH VROUWENDINGETJE

Even een snelle recap doen. T’is ook alweer enige tijd geleden. Susan Colantuono wist op basis van eigen onderzoek, dat vrouwen minder kans maken op promotie, omdat zij volgens hun…

WAAROM VROUWEN HUN HOOFD STOTEN AAN HET GLAZEN PLAFOND

Het glazen plafond, ik meen hem wel zo’n beetje te hebben gelokaliseerd. Ik zal je precies vertellen waar die zit, maar volgens mij kun je hem ook gemakkelijk zelf aanwijzen….

Thuiswerken, Uitkomst Of Drama?

Ik zou best wel eens willen weten wat de crisis met ons doet. Maar dan echt wetenschappelijk onderzocht. Want dat online vergaderen, die kinderen die onderwijl het beeld inlopen en…

Lees over de modernste manier om medewerkers te belonen

Ontdek een simpel model om jouw medewerkers te belonen. Lees hoe de hoogte van het salaris afhangt van het probleemoplossend vermogen. Weet straks hoe het ideale beloningspakket is samengesteld afhankelijk van bedrijfscultuur en bedrijfsvoering.

De Reward Management Innovation Leader van Nederland laat zien hoe jouw beloningssysteem er in de toekomst uit kan zien.

Agile Belonen

Download hier het E-book: Belonen in zelfsturende organisaties